PODIUM

Heeft God jou gezegend met muzikaal talent? Stop het dan niet in de grond, maar gebruik het om Gods naam groot te maken. Speel je een instrument of wil je graag een instrument bespelen? Kom dan naar het Youth Music Podium en speel samen met andere jeugdleden in de kerk! Een podium middag bestaat uit twee sessies. Beide sessies starten we met een workshop om ervoor te zorgen dat iedereen mee kan doen. Dus of je nou al een tijdje muziek speelt of net begint, we gaan samen mooie muziek maken voor de Heer!

Direct aanmelden

Podium Locatie

Amelandseplein 68
3083 SJ Rotterdam

Programma

Inloop: 14:00 uur
Einde: 15:30 uur

Wil je meedoen?

Leuk dat je mee wilt doen. Om ervoor te zorgen dat we genoeg plek en instrumenten hebben, is het verplicht om je aan te melden. Heb je nog vragen, dan kun je ons bereiken via onderstaande contactgegevens of bekijk eerst even onze vraag & antwoord sectie.

info@zdarotterdamzuid.nl

Vraag & Antwoord…

Hoe oud moet je zijn om hieraan deel te nemen?

Dit kan per jeugdlid verschillend zijn. Het is echter niet praktisch als je nog niet zonder mama of papa erbij kan deelnemen aan de sessies. Papa en mama worden namelijk verzocht om de oefenruimte te verlaten tijdens de sessies.  

Moet je al een instrument hebben?

Nee! Wij kunnen, afhankelijk van het instrument dat je wilt spelen, instrumenten verzogen. Als je een instrument hebt, is het natuurlijk meer dan welkom als je die mee neemt.

Kost het geld om hieraan deel te nemen

Nee! Deelname aan de sessies is geheel kostenloos.

Mag ik hierna meteen tijdens de eredienst spelen?

Nee. Dit evenement is daarentegen wel bedoeld om je te begeleiden naar het niveau waarmee je uiteindelijk wel in staat bent om tijdens de eredienst te spelen.

Is dit eenmalig of volgen er nog meer podium sessies?

Aangezien dit de eerste keer is, willen we eerst bekijken hoeveel animo er is. Als er voldoende belangstelling blijkt te zijn na de eerste bijeenkomst, dan is het de bedoeling dat het podium vaker georganiseerd zal worden.

Aanmeldformulier

Blijf op de hoogte